Trykning

Non-Food Packing

Der findes rigtig mange forskellige kartontyper til fremstilling af emballage og her er kunsten naturligvis at få valgt den rigtige, så kartonens egenskaber altid stemmer overens med formålet. Dette er vi altid klar til at råde og vejlede omkring.
Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan lave med et stykke karton. Udover et almindeligt tryk, kan der påføres mange typer af forædling som hot foil, partiel uv-lak, præg og kacheringer – se mere om dette under forædling.
Konstruktionen af æsken er også med til at give blikfang og skabe det ønskede areal til tryk og aflevering af budskab. Vi er sammen med vores konstruktør klar med sparring, råd og vejledning, så emballagen rammer de behov og ønsker du har.
Alt sammen noget der er med til at give blikfang og få kunden til at vælge netop jeres produkt.

Tryksager

Vi producerer alle former for almindelige tryksager så som flyers, hæfter, omslagsmapper og bøger. Her er der naturligvis også mulighed for at forædle tryksagen med præg, hot foil og forskellige typer af lak effekter, som giver tryksagen blikfang. En anden mulighed er at få lavet eksempelvis et omslag med en udstansning.
Vi er altid klar til at give råd og vejledning, så du får en tryksag med et spændende udtryk.

Skæreprøver

Vi tilbyder og anbefaler at få lavet skæreprøver af emballagen på oplagskartonen inden den bliver sat i produktion.
Det er vigtigt at størrelsen og funktionaliteten tjekkes endeligt inden produktion og især hvis du som kunde selv leverer stansetegninger til os.
Alt dette kun for at ende med en god oplevelse af den færdigleverede vare.

Kontakt os i dag

  • info@dcnorden.dk
  • +45 4061 0711

Kontakt os her

Kig forbi

Bandholmvej 80
DK-4943 Torrig L
Denmark

Retning og kort

%d bloggers like this: